Rețete

Filtre active:
Desert
Se incepe cu o cantitate de unt de cacao, la care se adauga cel putin jumatate din cantitatea de cacao praf (la 100 de grame de unt se vor folosi cel putin…
Se pune orezul la fiert impreuna cu cele 3 pahare de apa. Dupa ce s-a evaporat toata apa, se adauga laptele si se lasa la foc mic timp de 30 minute. Se adauga zaharul,…
Se pun stafidele la inmuiat in putina apa calda, cat sa le acopere. Se iau gutuile, se spala, se taie un capac in partea superioara, la codita si, cu un cutitas ascutit, se…
Se amesteca toate ingredientele (mai putin perele) intr-o cratita. Se incalzesc la foc mic pana se dizolva bine mierea. Cand amestecul a inceput sa fiarba in clocote mici se adauga perele (intregi, jumatati…
1. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc, se pun pe foc la bain-marie aproximativ 7 minute, pana se ingroasa si se adauga treptat vinul. Se lasa crema la racit. 2. Se…
1. Se topeste zaharul in apa si se incalzeste la foc mic pana se obtine un sirop subtire 2. Se amesteca  branza cu faina si se formeaza niste batoane rotunjite, de marimea unui…