Rețete

Filtre active:
Italian
Risotto cu fructe de mare
Usturoiul se caleste in ulei, dupa care se adauga fructele de mare taiate, patrunjel, se amesteca si se lasa sa se fiarba incetisor. In alt vas, se caleste ceapa, se adauga orezul, se…
Aqua pazza in traducere inseamna “apa nebuna”. Am cercetat si tot n-am aflat la care ape se refera denumirea acestui fel de mancare; sa fie apele din care este pescuit “obiectul muncii”…
Acest fel de mancare este tipic pentru zona Lazio. Traditional, ficateii se insira pe frigarui de lemn si se servesc alaturi de frunze de salata verde. Se unge cu ulei o tigaie-gratar sau…
Se curata legumele, se spala si se pun la fiert. Cand sunt aproape fierte se adauga sarea. Dupa ce legumele au fiert, se scot cu o paleta, se scurg, se…
Sosul pesto 1. Pentru prepararea sosului pesto se poate folosi mixerul sau un pisalog. Traditional, se foloseste pisalogul. Se pun intr-un pisalog de lemn sarea, usturoiul, nuca, mugurii de pin si busuiocul…