Rețete

Filtre active:
Italian
Se incinge cuptorul la 176 grade Celsius. Se fierb macaroanele, al dente, in apa cu sare. Se scurg si se asaza intr-o forma unsa cu ulei. Intr-o alta oala, se topeste untul la foc…
Se pune o oala plina cu apa pe foc, se adauga sare, se lasa sa dea in clocot si se introduc pastele. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Important este sa fie…
Se amesteca intr-un bol toate  condimentele uscate, mentionate la sectiunea Mix de condimente italian. Din cantitatile mentionate rezulta 1/2 cana, Se pastreaza intr-un borcan inchis ermetic si se poate folosi, fara probleme,…
Pandispanul Se incalzeste bine cuptorul si se unge cu unt, apoi se presara cu faina o forma rotunda in care se va coace aluatul Se bat ouale intregi (preferabil cu mixerul, 5 minute). Se…
Se soteaza ciupercile in doua linguri de apa, la foc mediu, pana se inmoaie. Se acopera tigaia in care se soteaza ciupercile amestecand din cand in cand. Se dau…
Se asezoneaza bucatile de carne cu sare si piper, pe ambele parti. Se dau apoi prin faina, avand grija ca faina sa nu fie in exces, dupa care se asaza pe o…
Se fierb pastele in apa cu mai putina sare ca de obicei, conform indicatiilor de pe pachet, apoi se strecoara, se pun intr-un castron mare si se stropesc cu putin ulei de…
Se incinge intr-o oala uleiul de masline, la foc mediu spre mare. Se adauga lemongrass-ul si ceapa si se calesc pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 3 – 5 minute. Se amesteca…