-
Carnatii de porc se decojesc, iar carnea rezultata se sfaramiteaza. Se caleste in ulei, pana devine aurie si se pune deoparte, intr-un castron acoperit.
-
Cuptorul se preincalzeste la 190 grade Celsius.
-
Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt si se calesc in uleiul in care a stat carnea, pana cand ceapa devine translucida. Daca este necesar, se mai poate adauga ulei.
-
Se adauga sosul pentru paste.
-
Se lasa pe foc, 5 minute. Se adauga si carnea de porc si se sareaza. Se mai lasa 1 minut, pe foc si se pune deoparte.
-
Pastele se fierb al dente, conform instructiunilor de pe ambalaj.
-
Se scurg, se amesteca cu mixul de sos de rosii si carne si se rastoarna intr-o tava de cuptor.
-
Se presara cu parmezan si se lasa in cuptor, pana cand capata o culoare aurie, 8-10 minute.
-
Se serveste imediat, cu parmezan ras alaturi.