Rețete

Filtre active:
Fel principal
Risotto cu fructe de mare
Usturoiul se caleste in ulei, dupa care se adauga fructele de mare taiate, patrunjel, se amesteca si se lasa sa se fiarba incetisor. In alt vas, se caleste ceapa, se adauga orezul, se…
Aqua pazza in traducere inseamna „apa nebuna”. Am cercetat si tot n-am aflat la care ape se refera denumirea acestui fel de mancare; sa fie apele din care este pescuit „obiectul muncii”…
Pui de balta – In gastronomie, este denumirea inscrisa pe lista de bucate pentru preparatele din pulpe de broasca. Puii de balta se gasesc, de obicei, congelati, ambalati in pachete denumite…
Intr-o punga care se inchide ermetic se pun amidonul, grisul, 2 lingurite de sare si paprika. Inelele de calamar decongelate se introduc in punga si se scutura bine. Se incinge uleiul. Cand uleiul este…
Timpul afisat nu include timpul de preparare al pitei (daca alegeti sa o faceti in casa – maxim 2,30 ore) si timpul de marinare al carnii de porc (2-2,30 ore).Pentru eficienta maxima…
Crusta Se pune bulgurul la inmuiat, in apa, 20 de minute, apoi se strecoara si se stoarce pentru a elimina excesul de apa. Se amesteca intr-un castron carnea tocata, ceapa taiata mare, chimionul,…
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand instructiunile de pe ambalaj.  Intre timp, se curata si se feliaza ciupercile, se toaca usturoiul si se spala spanacul. Usturoiul se caleste 1…
Se incinge cuptorul la 165 grade Celsius. Se condimenteaza medalioanele de vitel cu sare si piper si se lasa cateva minute. In acest timp, se incinge uleiul sau untul ghee, la foc mediu, intr-o…
Acest fel de mancare este tipic pentru zona Lazio. Traditional, ficateii se insira pe frigarui de lemn si se servesc alaturi de frunze de salata verde. Se unge cu ulei o tigaie-gratar sau…