Rețete

Filtre active:
Libanez
Crusta Se pune bulgurul la inmuiat, in apa, 20 de minute, apoi se strecoara si se stoarce pentru a elimina excesul de apa. Se amesteca intr-un castron carnea tocata, ceapa taiata mare, chimionul,…
Se incinge bine cuptorul. Intr-un castron se amesteca grisul, faina de grau, turmericul si praful de copt. Intr-un alt vas se amesteca untul, zaharul, laptele si apa. Se amesteca ingredientele umede cu cele uscate,…
Se pune nautul la inmuiat timp de 12 ore. Dupa ce s-a inmuiat, se fierbe 1 ora, in apa cu sare, eliminandu-se intre timp, cu o spumiera, cojile care se ridica la…
1. Se cresteaza usor vanata, pentru a evita sa plesneasca, si se coace pe gratar la foc mediu spre iute cate 7 minute pe fiecare parte. Timpul total de coacere este de…
Castravetele se rade pe razatoarea fina sau se toaca marunt. Se face aceasta operatie deasupra unui castron, pentru a nu pierde sucul castravetelui. Se toaca marunt ceapa verde: toata partea alba si…