Rețete

Filtre active:
Libanez
Crusta Se pune bulgurul la inmuiat, in apa, 20 de minute, apoi se strecoara si se stoarce pentru a elimina excesul de apa. Se amesteca intr-un castron carnea tocata, ceapa taiata mare, chimionul,…
Se incinge bine cuptorul. Intr-un castron se amesteca grisul, faina de grau, turmericul si praful de copt. Intr-un alt vas se amesteca untul, zaharul, laptele si apa. Se amesteca ingredientele umede cu cele uscate,…
Se pune nautul la inmuiat timp de 12 ore. Dupa ce s-a inmuiat, se fierbe 1 ora, in apa cu sare, eliminandu-se intre timp, cu o spumiera, cojile care se ridica la…
Semintele de susan se pun intr-o tava si se prajesc putin la foc mic, in cuptor, cca 5-10 minute, amestecand des, astfel incat sa nu se arda. Se lasa sa se…
Umplutura Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie mare si apoi se calesc la foc mic ceapa si usturoiul pana se inmoaie si devin translucide (cca 2-3 minute), dupa care se adauga…
Umplutura Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie mare si apoi se calesc la foc mic ceapa si usturoiul pana se inmoaie si devin translucide (cca 2-3 minute), dupa care se adauga orezul…
1. Se cresteaza usor vanata, pentru a evita sa plesneasca, si se coace pe gratar la foc mediu spre iute cate 7 minute pe fiecare parte. Timpul total de coacere este de…
Se calesc la foc mic, cu o lingura de ulei de masline, ceapa, telina si morcovul, pana cand ceapa se prajeste usor (aproximativ 5 minute). Se adauga usturoiul si se caleste timp…
Castravetele se rade pe razatoarea fina sau se toaca marunt. Se face aceasta operatie deasupra unui castron, pentru a nu pierde sucul castravetelui. Se toaca marunt ceapa verde: toata partea alba si…