Rețete

Timpul afisat nu include timpul de preparare al pitei (daca alegeti sa o faceti in casa – maxim 2,30 ore) si timpul de marinare al carnii de porc (2-2,30 ore).Pentru eficienta maxima…
Crusta Se pune bulgurul la inmuiat, in apa, 20 de minute, apoi se strecoara si se stoarce pentru a elimina excesul de apa. Se amesteca intr-un castron carnea tocata, ceapa taiata mare, chimionul,…
Se taie ceapa marunt. Se pune la fiert impreuna cu morcovul, patrunjelul si telina, intregi. Se fierbe borsul separat. Se curata dovleceii si se taie cubulete. Se oparesc putin rosiile se curata de pielita…
Laptele de migdale este printre cele mai iubite si apreciate bauturi din alimentatia vegana si nu numai. Spre deosebire de majoritatea bauturilor obtinute din nuci si seminte, care au un gust destul…
Se taie carnea de vita in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 l apa, aproximativ o ora. Cand incepe sa fiarba, se ia spuma. Cand carnea este…