Rețete

Filtre active:
Grecesc
Timpul afisat nu include timpul de preparare al pitei (daca alegeti sa o faceti in casa – maxim 2,30 ore) si timpul de marinare al carnii de porc (2-2,30 ore).Pentru eficienta maxima…
Se taie cu foarfeca intestinele in lungime. Se spala si se clatesc bine. Se freaca bine, cu sarea grunjoasa. Se clatesc in trei vase diferite. Otetul se adauga in ultimul vas. Se taie intestinele…
Intr-o oala adanca, se fierb in 2 litri de apa sferturile de pui, se spumuieste si se adauga ceapa intreaga, morcovul, frunzele de telina si sarea, timp de 1 ora, cel…
Se amesteca uleiul de masline cu otetul, usturoiul, sarea si piperul. Folosind telul fix, se omogenizeaza iaurtul si smantana. Se amesteca mixul de usturoi cu cel de ulei de masline. La final, se adauga castravetii…
Musacaua este pentru bucataria din estul Mediteranei, ceea ce este lasagna pentru italieni. O mancare speciala, de duminica sau pentru o masa intre prieteni. Reteta dureaza mai mult timp dar, ca si…
Se decupeaza un capac in partea inferioara a rosiilor (unde este codita). Capacele se pastreaza. Se scobeste interiorul rosiilor. Interiorul se pastreaza intr-un castron. Similar se decupeaza ardeii si vinetele pastrand capacelele obtinute….
Daca se folosesc ciuperci proaspete: Se curata ciupercile si se trec printr-un jet rapid de apa rece, se lasa sa se scurga bine si se taie felii. Se pun intr-o tigaie neaderenta mai adanca…