Rețete

Filtre active:
Grecesc
Timpul afisat nu include timpul de preparare al pitei (daca alegeti sa o faceti in casa – maxim 2,30 ore) si timpul de marinare al carnii de porc (2-2,30 ore).Pentru eficienta maxima…
Se amesteca uleiul de masline cu otetul, usturoiul, sarea si piperul. Folosind telul fix, se omogenizeaza iaurtul si smantana. Se amesteca mixul de usturoi cu cel de ulei de masline. La final, se adauga castravetii…
In Grecia Stirul (Amaranthus Retroflexus) nu lipseste de pe masa mai ales in timpul verii.Prepararea este foarte simpla si rapida. Se spala stirul bine sub jet de apa rece Sa rup cu mana in…
Se decupeaza un capac in partea inferioara a rosiilor (unde este codita). Capacele se pastreaza. Se scobeste interiorul rosiilor. Interiorul se pastreaza intr-un castron. Similar se decupeaza ardeii si vinetele pastrand capacelele obtinute….