Rețete

Intr-o oala adanca, se fierb in 2 litri de apa sferturile de pui, se spumuieste si se adauga ceapa intreaga, morcovul, frunzele de telina si sarea, timp de 1 ora, cel…
Din cantitatile mentionate rezulta 24 – 36 gogosi. Se preincalzeste cuptorul la 160 grade Celsius. Cu ajutorul unui mixer de mana se amesteca zaharul, uleiurile (atat cel solid cat si cel lichid) si praful…
Intr-un vas se pun faina, galbenusul, un praf de sare si cele 100 gr unt. Cu o furculita, se paseaza untul si se amesteca cu faina. Se framanta putin aluatul, se…
Se curata legumele, se spala si se pun la fiert. Cand sunt aproape fierte se adauga sarea. Dupa ce legumele au fiert, se scot cu o paleta, se scurg, se…
Daca doriti sa preparati trufele cu ciocolata de casa gasiti reteta aici. Se topeste ciocolata la aburi, intr-un vas de sticla, adica la baine-marie. Se amesteca pana cand toata ciocolata se topeste…
Miniciunele, uscatele, fundite… Va mai aduceti aminte de ele?Este acel „dulce” simplu, facut din oua, lapte, zahar, faina, unt si un strop de sare. Este atat de impamantenit la noi, incat ai…
Pentru inceput, se pune carnea taiata fasiute intr-un castron, se adauga peste ea 1 praf de sare, 1 lingurita sos de soia si 1 lingurita amidon, dupa care se pune totul…
Cuptorul se incinge la 190,5 grade Celsius. Se unge cu o lingura de unt o forma termorezistenta, de aproximativ 450 gr sau doua forme de 225 gr, fiecare (vezi foto). Se tapeteaza…