Rețete

Se topeste untul intr-o tigaie. Se adauga ceapa si se soteaza 5 minute. Se toarna faina in ploaie si se amesteca 1 minut. Amestecand constant, se toarna laptele, in fir subtire, astfel incat sa…
Cuptorul se incinge la 220 grade Celsius. Pestele se spala si se curata de maruntaie si aripioare. Pentru acestea din urma, se foloseste o foarfeca de bucatarie. In fiecare dorada, se introduc cate 3…
Quinoa se clateste bine si se fierbe 7 -10 minute. La o parte quinoa se pun trei parti apa. In timpul fierberii quinoa isi tripleaza volumul.  Se lasa sa ajunga la temperatura…
Se pun toate ingredientele intr-un castron de salata si se amesteca bine. Se introduce castronul in frigider si se lasa la racit, minim 30 de minute. Se poate servi simpla, ca gustare sau alaturi…

Notice: Undefined property: WP_Error::$name in /home/mancare8/public_html/wp-content/themes/mancare/functions.php on line 101
Se taie capsunile, zmeura sau orice alt fruct de sezon in bucatele mici si se pun intr-un bol. Se adauga, dupa gust si preferinte, nuci crude (nuci, caju, macadamia etc). Se amesteca si restul …
Sosul pesto 1. Pentru prepararea sosului pesto se poate folosi mixerul sau un pisalog. Traditional, se foloseste pisalogul. Se pun intr-un pisalog de lemn sarea, usturoiul, nuca, mugurii de pin si busuiocul…
Se aleg frunzele de urzici si se spala in mai multe ape. Se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scurg in sita si apoi se maruntesc pe…
Acest fel de mancare cu rezonante celtice, este unul dintre favoritele irlandezilor. Pe vremuri, de Halloween, in acest piure se ascundea un inel sau monezi. Cine gasea inelul sau monezile, se casatorea…