Rețete
Filtre active:
Thailandez
- 10 minute
- Ușor
Se pun toate ingredientele intr-un castron de salata si se amesteca bine.
Se introduce castronul in frigider si se lasa la racit, minim 30 de minute.
Se poate servi simpla, ca gustare sau alaturi…
- 50 minute
- Ușor
Se taie marunt 1/2 cana frunze de coriandru. Se amesteca, intr-un bol, impreuna cu uleiul, usturoiul, lemongrass, ardeii chili si 1/4 cana suc de lime. Se adauga carnea de pui, se amesteca…
- 45 minute
- Mediu
Se curata dovleacul de coaja si de seminte si se taie in cuburi de aproximativ 4 cm.
Se taie julienne ardeii chilli .
Se pune o oala mare pe aragaz la foc mediu…
- 20 minute
- Mediu
Se pune o oala cu apa la fiert.
Se zdobieste cu manerul cutitului lemongrasul pentru a elibera mai bine aroma si se leaga intr-un nod ca sa poata fi manevrat mai usor.
Cand apa…
- 20 minute
- Mediu
Se pun taieteii la inmuiat in apa la temperatura camerei. Cand taieteii vor fi gata pentru preparare trebuie sa fie flexibili dar nu moi si plini de apa.
Se taie broccoli sau varza…
- 40 minute
- Mediu
Se pun taieteii la inmuiat in apa la temperatura camerei. Cand taieteii vor fi gata pentru preparare trebuie sa fie flexibili dar nu moi si plini de apa. Daca nu sunteti siguri…
- 45 minute
- Mediu
Se taie vinetele in cubulete.
De la busuioc se folosesc numai frunzele spalate bine.
Se taie pieptul de pui cubulete.fara a fi dezosat. Oasele dau curry-ului un gust mai bun.
Se pune o oala mare…
- 15 minute
- Ușor
Carnea de porc se marineaza cateva minute intr-o treime din sucul unui lime.
Se incinge bine o tigaie. Se pun 2 linguri de apa si se adauga carnea de porc. Se amesteca repede…