-
Se taie vinetele in cubulete.
-
De la busuioc se folosesc numai frunzele spalate bine.
-
Se taie pieptul de pui cubulete.fara a fi dezosat. Oasele dau curry-ului un gust mai bun.
-
Se pune o oala mare pe aragz la foc mediu si se toarna jumatate din cantitatea de lapte de cocos.
-
Se adauga pasta de curry si se amesteca bine cu laptele de cocos.
-
Cand incepe sa iasa la suprafata si sa clocoteasca uleiul din pasta de curry se adauga carnea de pui.
-
Se lasa puiul sa fiarba in lapte pana cand carnea devine alba si se adauga vinetele.
-
Se adauga si restul de lapte de cocos, apa si sosul de peste.
-
Se lasa sa fiarba pana cand vinetele devin inchise la culoare si moi. Cu cat fierbe mai mult cu atat mai gros va deveni sosul de curry pentru ca vanata pe masura ce fierbe se dezintegreaza si ingroasa sosul.
-
Se adauga frunzele de kaffir sau amestecul indicat
-
Inainte de servire se presarai frunzele de busuioc dar avand grija ca acestea sa se scufunde in sos pentru a pastra culoarea acestuia. Cel mai bine este ca frunzele de busuioc sa fie asezate pe fundul platoului de servire iar curry-ul fierbinte sa fie turnat peste ele.
-
Se serveste foarte fierbinte cu orez sau taietei de orez.