Rețete

Filtre active:
Cu carne
Saslik - frigărui de miel cu legume - in stil rusesc
Se taie carnea de miel in bucatele mici și se dau prin ulei, piperandu-le. Se infig apoi pe frigaruie, alternand cu felii de slanina, ardei si rosii, si se pun pe…
Carnea care nu este potrivita pentru friptura, este ideala pentru stufat. De obicei, coastele si putin gat, ca sa aiba grasime. Se portioneaza carnea de miel in bucati potrivite si se…
Pui de balta – In gastronomie, este denumirea inscrisa pe lista de bucate pentru preparatele din pulpe de broasca. Puii de balta se gasesc, de obicei, congelati, ambalati in pachete denumite…
Intr-o punga care se inchide ermetic se pun amidonul, grisul, 2 lingurite de sare si paprika. Inelele de calamar decongelate se introduc in punga si se scutura bine. Se incinge uleiul. Cand uleiul este…
Timpul afisat nu include timpul de preparare al pitei (daca alegeti sa o faceti in casa – maxim 2,30 ore) si timpul de marinare al carnii de porc (2-2,30 ore).Pentru eficienta maxima…
Crusta Se pune bulgurul la inmuiat, in apa, 20 de minute, apoi se strecoara si se stoarce pentru a elimina excesul de apa. Se amesteca intr-un castron carnea tocata, ceapa taiata mare, chimionul,…
Se incinge cuptorul la 165 grade Celsius. Se condimenteaza medalioanele de vitel cu sare si piper si se lasa cateva minute. In acest timp, se incinge uleiul sau untul ghee, la foc mediu, intr-o…
Se taie carnea de vita in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 l apa, aproximativ o ora. Cand incepe sa fiarba, se ia spuma. Cand carnea este…
Acest fel de mancare este tipic pentru zona Lazio. Traditional, ficateii se insira pe frigarui de lemn si se servesc alaturi de frunze de salata verde. Se unge cu ulei o tigaie-gratar sau…