Rețete
Filtre active:
Cu carne
- 30 minute
- Ușor
Se taie carnea de miel in bucatele mici și se dau prin ulei, piperandu-le.
Se infig apoi pe frigaruie, alternand cu felii de slanina, ardei si rosii, si se pun pe…
- 80 minute
- Ușor
Carnea care nu este potrivita pentru friptura, este ideala pentru stufat. De obicei, coastele si putin gat, ca sa aiba grasime.
Se portioneaza carnea de miel in bucati potrivite si se…
- 50 minute
- Ușor
Pui de balta – In gastronomie, este denumirea inscrisa pe lista de bucate pentru preparatele din pulpe de broasca. Puii de balta se gasesc, de obicei, congelati, ambalati in pachete denumite…
- 35 minute
- Ușor
Intr-o punga care se inchide ermetic se pun amidonul, grisul, 2 lingurite de sare si paprika.
Inelele de calamar decongelate se introduc in punga si se scutura bine.
Se incinge uleiul. Cand uleiul este…
- 55 minute
- Ușor
Timpul afisat nu include timpul de preparare al pitei (daca alegeti sa o faceti in casa – maxim 2,30 ore) si timpul de marinare al carnii de porc (2-2,30 ore).Pentru eficienta maxima…
- 75 minute
- Mediu
Crusta
Se pune bulgurul la inmuiat, in apa, 20 de minute, apoi se strecoara si se stoarce pentru a elimina excesul de apa.
Se amesteca intr-un castron carnea tocata, ceapa taiata mare, chimionul,…
- 150 minute
- Ușor
O ciorba de vacuta este de nerefuzat, dar daca doriti o varianta exotica a acestui fel de mancare trebuie sa incercati Galbitang. In Coreea, Galbitang este folosita in aceleasi scopuri in care…
- 35 minute
- Ușor
Se incinge cuptorul la 165 grade Celsius.
Se condimenteaza medalioanele de vitel cu sare si piper si se lasa cateva minute.
In acest timp, se incinge uleiul sau untul ghee, la foc mediu, intr-o…
- 120 minute
- Mediu
Se taie carnea de vita in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 l apa, aproximativ o ora.
Cand incepe sa fiarba, se ia spuma. Cand carnea este…
- 30 minute
- Ușor
Acest fel de mancare este tipic pentru zona Lazio. Traditional, ficateii se insira pe frigarui de lemn si se servesc alaturi de frunze de salata verde.
Se unge cu ulei o tigaie-gratar sau…