Rețete
Filtre active:
Rusesc
- 30 minute
- Ușor
Se taie carnea de miel in bucatele mici și se dau prin ulei, piperandu-le.
Se infig apoi pe frigaruie, alternand cu felii de slanina, ardei si rosii, si se pun pe…
- 120 minute
- Ușor
Supa Solyanka (sau Solianka) este bucuria oricarui carnivor, caci contine mai multe tipuri de carne iar gustul este surprinzator datorita adaosului de masline in supa. Nu este doar o supa cu multa…
- 120 minute
- Ușor
Carnea se spala si se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba, se elimina spuma, se adauga frunzele de dafin si o ceapa taiata in 4. Se reduce focul si se…
- 130 minute
- Greu
Aluatul
Se mixeaza ouale cu zaharul pana se fac spuma.
Se incoropreaza treptat si cu grija faina si se face aluatul foarte repede.
Se unge din abundenta forma cu unt si cu faina.
Se umple…
- 60 minute
- Ușor
Se dau pe razatoarea mare morcovul si sfecla.
Se toaca marunt ceapa. Se calesc toate in uleiul incins timp de 5 minute.
Se adauga rosiile date pe razatoare si se mai fierbe inca…
- 40 minute
- Ușor
Se prepara o supa de peste utilizand primele 5 ingrediente.Intai, se fierb legumele, 20 de minute, apoi se adauga pestele si se fierbe 10 minute. Nota: Pestele fierbe foarte repede. Intotdeauna,…
- 60 minute
- Ușor
Se cerne faina intr-un vas. Se adauga sarea, ouale, untul topit sau margarina topita si 70 ml. lapte si se amesteca.
Se adauga drojdia dizolvata in 90 ml lapte cald (aprox.10-15 minute)…
- 50 minute
- Ușor
In Georgia, Khinkali sunt la fel de comune ca pizza sau hamburgerul in Vest. Exista numeroase restaurante numite “sachinkle” care servesc o varietate impresionanta de Khinkali alaturi de o bere…
- 90 minute
- Ușor
Cartofii se fierb in coaja impreuna cu morcovii (40 de min.). Se racoresc si se curata de coaja.
Sfecla rosie se fierbe in apa, aproximativ 1 ora – se racoreste si se…
- 60 minute
- Ușor
Se curata merele de coaja si se taie in felii subtiri.
Intr-un castron se amesteca ouale, zaharul si bicarbonatul (preferabil cu mixerul) pana se ajunge la o pasta avand consistenta unei smantani…