Rețete

Filtre active:
Rusesc
Saslik - frigărui de miel cu legume - in stil rusesc
Se taie carnea de miel in bucatele mici și se dau prin ulei, piperandu-le. Se infig apoi pe frigaruie, alternand cu felii de slanina, ardei si rosii, si se pun pe…
Supa Solyanka (sau Solianka) este bucuria oricarui carnivor, caci contine mai multe tipuri de carne iar gustul este surprinzator datorita adaosului de masline in supa. Nu este doar o supa cu multa…
Aluatul Se mixeaza ouale cu zaharul pana se fac spuma. Se incoropreaza treptat si cu grija faina si se face aluatul foarte repede. Se unge din abundenta forma cu unt si cu faina. Se umple…
Se dau pe razatoarea mare morcovul si sfecla. Se toaca marunt ceapa. Se calesc toate in uleiul incins timp de 5 minute. Se adauga rosiile date pe razatoare si se mai fierbe inca…
Se prepara o supa de peste utilizand primele 5 ingrediente.Intai, se fierb legumele, 20 de minute, apoi se adauga pestele si se fierbe 10 minute. Nota: Pestele fierbe foarte repede. Intotdeauna,…
Se cerne faina intr-un vas. Se adauga sarea, ouale, untul topit sau margarina topita si 70 ml. lapte si se amesteca. Se adauga drojdia dizolvata in 90 ml lapte cald (aprox.10-15 minute)…
In Georgia, Khinkali sunt la fel de comune ca pizza sau hamburgerul in Vest. Exista numeroase restaurante numite “sachinkle” care servesc o varietate impresionanta de Khinkali alaturi de o bere…
Se curata merele de coaja si se taie in felii subtiri. Intr-un castron se amesteca ouale, zaharul si bicarbonatul (preferabil cu mixerul) pana se ajunge la o pasta avand consistenta unei smantani…
Cartofii se fierb in coaja impreuna cu morcovii  (40 de min.). Se racoresc si se curata de coaja. Sfecla rosie se fierbe in apa, aproximativ 1 ora – se racoreste si se…