Rețete
Filtre active:
Internațional
- 50 minute
- Ușor
Pui de balta – In gastronomie, este denumirea inscrisa pe lista de bucate pentru preparatele din pulpe de broasca. Puii de balta se gasesc, de obicei, congelati, ambalati in pachete denumite…
- 160 minute
- Greu
Toate lucrurile bune cer pasiune si un bob zabava. Painea nu face exceptie avand in vedere ca reprezinta simbolul suprem atunci cand ne referim la mancare din vremuri imemoriale pana in prezent.
Painea…
- 10 minute
- Ușor
Laptele de migdale este printre cele mai iubite si apreciate bauturi din alimentatia vegana si nu numai. Spre deosebire de majoritatea bauturilor obtinute din nuci si seminte, care au un gust destul…
- 35 minute
- Ușor
Se incinge cuptorul la 165 grade Celsius.
Se condimenteaza medalioanele de vitel cu sare si piper si se lasa cateva minute.
In acest timp, se incinge uleiul sau untul ghee, la foc mediu, intr-o…
- 90 minute
- Ușor
Incalziti cuptorul la 200 de grade Celsius.
Desfaceti conopida in buchetele si opariti-o in apa clocotita cu sare.
Separat, topiti untul si la foc mic, adaugati faina si amestecati.
Se adauga laptele, putin cate putin,…
- 40 minute
- Ușor
Acest fel de mancare foarte simplu de facut, este raspunsul la intrebarea pusa tuturor copiilor vegani sau intoleranti la lactoza, din intreaga lume:“ Nu va este dor de macaroane cu branza?”
Se fierb…
- 60 minute
- Ușor
Daca doriti sa preparati trufele cu ciocolata de casa gasiti reteta aici.
Se topeste ciocolata la aburi, intr-un vas de sticla, adica la baine-marie. Se amesteca pana cand toata ciocolata se topeste…
- 60 minute
- Ușor
Miniciunele, uscatele, fundite… Va mai aduceti aminte de ele?Este acel “dulce” simplu, facut din oua, lapte, zahar, faina, unt si un strop de sare. Este atat de impamantenit la noi, incat ai…
- 60 minute
- Mediu
Cuptorul se incinge la 190,5 grade Celsius. Se unge cu o lingura de unt o forma termorezistenta, de aproximativ 450 gr sau doua forme de 225 gr, fiecare (vezi foto). Se tapeteaza…
- 60 minute
- Ușor
Cuptorul se incinge la 220 grade Celsius.
Pestele se spala si se curata de maruntaie si aripioare. Pentru acestea din urma, se foloseste o foarfeca de bucatarie.
In fiecare dorada, se introduc cate 3…