-
Se pun taieteii la inmuiat in apa la temperatura camerei. Cand taieteii vor fi gata pentru preparare trebuie sa fie flexibili dar nu moi si plini de apa.
-
Se taie broccoli sau varza furajera in feliute mici si fine (4-5 mm)
-
Se incinge un wok sau o tigaie adanca, preferabil nonaderenta la foc iute si adaugati 2 linguri de ulei
-
Se pune usturoiul taiat marunt, amestecand in wok constant.
-
Se adauga carnea de porc feliata.
-
Cand carnea a inceput sa-si schimbe culoarea se adauga taieteii, amestecand repede.
-
Se adauga sosul de soia dark si zaharul. Se amesteca bine pentru ca taieteii si carnea sa se patrunda de condimente.
-
Se face putin loc in mijlocul wok-ului si se pune oul care se amesteca pana se coace bine apoi se amesteca cu taieteii.
-
Acum se pun in wok broccoli si se amesteca in continuare pana cand este facut. Se da deoparte wok-ul de pe foc.
-
Se asaza taieteii pe un platou si se presara piper alb, dupa gust.
Pentru o varianta vegana (de post) carnea de porc poate fi inlocuita cu ciuperci sau poate fi eliminata, pur si simplu..