Penne cu somon afumat si capere in sos cremos

Ingrediente Penne cu somon afumat si capere in sos cremos

Compozitie
  • 450 gr penne
  • 1 cana crema de branza, la temperatura camerei
  • 1 legatura tarhon, taiat marunt
  • 4 cepe verzi, taiate felii subtiri
  • 1 lamaie, coaja rasa si sucul
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 1/4 cana capere
  • 225 gr somon afumat, taiat fasii
  • dupa gust sare si piper negru, proaspat macinat

Mod de preparare Penne cu somon afumat si capere in sos cremos

  1. Pennele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, al dente

  2. Se pastreaza 1 cana de apa in care au fiert pastele. Se scurg pastele dar nu se lasa in strecuratoare. Imediat se pun, din nou, in vasul in care au fiert impreuna cu apa pastrata anterior.

  3. Cat pastele sunt inca fierbinti, se adauga restul ingredientelor, cu exceptia somonului.

  4. Se amesteca pana cand branza se topeste, formand un sos cremos.

  5. Chiar inainte de servire, se adauga somonul si se mai amesteca inca o data. Se asezoneaza cu sare si piper si se serveste imediat.