Mic Dejun Vegan fara Gluten

Ingrediente Mic Dejun Vegan fara Gluten

Compozitie
  • 2 maini capsuni, zmeura sau orice fruct de sezon
  • 2 maini nuci crude (caju, nuci, macadamia etc)
  • dupa gust fulgi de nuca de cocos
  • 2-3 linguri seminte (in, dovleac etc)
  • 2 maini fructe uscate (stafide, smochine, curmale etc)
  • cat sa acopere lapte de migdale (se poate folosi si lapte de soia sau orez)

Mod de preparare Mic Dejun Vegan fara Gluten

  1. Se taie capsunile, zmeura sau orice alt fruct de sezon in bucatele mici si se pun intr-un bol.

  2. Se adauga, dupa gust si preferinte, nuci crude (nuci, caju, macadamia etc).

  3. Se amesteca si restul  ingredientelor (fulgii de nuca de cocos, semintele, fructele uscate – avand grija ca cele mari sa fie taiate in bucatele mici).

  4. Se toarna deasupra laptele vegetal de migdale(sau soia, orez, ovaz, etc).

   Rapid, sanatos si fara gluten, acest mic dejun face din cea mai importanta masa a zilei un adevarat deliciu. In plus, datorita faptului ca este o bomba de fitonutrienti, proteine, grasimi bune si fibre, tine de foame pana la pranz. Are un indice glicemic mic deoarece nu are cereale, se face in 3 minute si este si vegan!

Pofta buna!