Rețete

Filtre active:
Aperitiv
Pui de balta – In gastronomie, este denumirea inscrisa pe lista de bucate pentru preparatele din pulpe de broasca. Puii de balta se gasesc, de obicei, congelati, ambalati in pachete denumite…
Acest fel de mancare se prepara de obicei, cu scoici proaspete dar puteti folosi cu succes scoici congelate, fara cochilie.Vezi aici cum se curata scoicile proaspete. Timpul mentionat nu include si timpul…
Aluatul Faina si sarea se amesteca intr-un bol. Se adauga fulgii de unt si, folosind cutitul de patiserie, se amesteca in faina sectionand in acelasi timp untul, pana cand rezulta un mix in…

Notice: Undefined property: WP_Error::$name in /home/mancare8/public_html/wp-content/themes/mancare/functions.php on line 101
Acest fel de mancare poate fi vegetarian sau vegan (de post) prin simpla inlocuire a untului cu ulei vegetal. Poate constitui un fel principal asociat cu orez fiert la abur sau garnitura….
Se preincalzeste cuptorul, la 180 grade Celsius. Maruntaiele de miel se trec prin masina de tocat carne si se amesteca impreuna cu ouale crude, miezul unei felii de paine muiata in apa,…
Cuptorul se incinge la 190,5 grade Celsius. Se unge cu o lingura de unt o forma termorezistenta, de aproximativ 450 gr sau doua forme de 225 gr, fiecare (vezi foto). Se tapeteaza…

Notice: Undefined property: WP_Error::$name in /home/mancare8/public_html/wp-content/themes/mancare/functions.php on line 101
Se taie capsunile, zmeura sau orice alt fruct de sezon in bucatele mici si se pun intr-un bol. Se adauga, dupa gust si preferinte, nuci crude (nuci, caju, macadamia etc). Se amesteca si restul …
Se pune o oala plina cu apa pe foc, se adauga sare, se lasa sa dea in clocot si se introduc pastele. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Important este sa fie…