Rețete

Filtre active:
Aperitiv
Pui de balta – In gastronomie, este denumirea inscrisa pe lista de bucate pentru preparatele din pulpe de broasca. Puii de balta se gasesc, de obicei, congelati, ambalati in pachete denumite…

Notice: Undefined property: WP_Error::$name in /home3/r40638runn/mancare.ro/wp-content/themes/mancare/functions.php on line 117
Acest fel de mancare poate fi vegetarian sau vegan (de post) prin simpla inlocuire a untului cu ulei vegetal. Poate constitui un fel principal asociat cu orez fiert la abur sau garnitura….
Se preincalzeste cuptorul, la 180 grade Celsius.Maruntaiele de miel se trec prin masina de tocat carne si se amesteca impreuna cu ouale crude, miezul unei felii de paine muiata in apa,…
Cuptorul se incinge la 190,5 grade Celsius. Se unge cu o lingura de unt o forma termorezistenta, de aproximativ 450 gr sau doua forme de 225 gr, fiecare (vezi foto). Se tapeteaza…
Se taie capsunile, zmeura sau orice alt fruct de sezon in bucatele mici si se pun intr-un bol.Se adauga, dupa gust si preferinte, nuci crude (nuci, caju, macadamia etc).Se amesteca si restul …
Se pune o oala plina cu apa pe foc, se adauga sare, se lasa sa dea in clocot si se introduc pastele.Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Important este sa fie…