Rețete

Filtre active:
Chinezesc
Pentru inceput, se pune carnea taiata fasiute intr-un castron, se adauga peste ea 1 praf de sare, 1 lingurita sos de soia si 1 lingurita amidon, dupa care se pune totul…
Se hidrateaza taieteii, 15 minute, in apa, apoi se scurg bine. Muschiul de vita se taie felii subtiri. Se prepara o marinada din vin de orez, ghimbir, piper, sos de stridii si ulei…
Intr-o tigaie, poate sa fie si normala nu neaparat wok, se adauga ouale batute si se formeaza o omleta nu compacta, ci franjuri, dar nu foarte mici. Omleta astfel formata se strange…
Intr-un castron mai mare, se amesteca toate ingredientele uscate: faina, amidonul, nuca de cocos, zaharul, semintele de susan, bicarbonatul de sodiu si sarea. Se toarna apa peste toate si se amesteca bine. Se…
Se incinge 1 lingurita de ulei de susan intr-o tigaie wok, se adauga oul si se amesteca, pana se obtine o omleta „jumari”. Peste ou se adauga partea alba de la ceapa, usturoiul…
Ingredientele pentru sos se pun intr-un castron si se amesteca bine, pentru a nu forma cocoloase. Se pune deoparte. Semintele de caju se prajesc intr-o tigaie cu un strop de ulei, apoi…
Preparati coltunasii Wonton ca aici. Pe masura ce ii impaturiti, tineti-i in frigider sa nu se usuce prea tare. Se pastreaza 2 cani de supa de pui, la temperatura camerei iar restul se…
Din ingredientele mentionate rezulta aproximativ, 48 de coltunasi Wonton. Este posibil sa iasa o cantitate mai mare, in functie de cantitatea de umplutura folosita pentru fiecare. Din acest motiv, aluatul a fost…
Acest preparat nu lipseste de pe mese, in timpul Anului Nou Chinezesc. Se mai numesc si coltunasii norocosi datorita asemanarii lor cu monedele antice chinezesti. Aluatul Pe suprafata de lucru curata, se toarna faina,…