Rețete

Filtre active:
Chinezesc
Pentru inceput, se pune carnea taiata fasiute intr-un castron, se adauga peste ea 1 praf de sare, 1 lingurita sos de soia si 1 lingurita amidon, dupa care se pune totul…
Intr-o tigaie, poate sa fie si normala nu neaparat wok, se adauga ouale batute si se formeaza o omleta nu compacta, ci franjuri, dar nu foarte mici. Omleta astfel formata se strange…
Intr-un castron mai mare, se amesteca toate ingredientele uscate: faina, amidonul, nuca de cocos, zaharul, semintele de susan, bicarbonatul de sodiu si sarea. Se toarna apa peste toate si se amesteca bine. Se…
Se incinge 1 lingurita de ulei de susan intr-o tigaie wok, se adauga oul si se amesteca, pana se obtine o omleta “jumari”. Peste ou se adauga partea alba de la ceapa, usturoiul…
Ingredientele pentru sos se pun intr-un castron si se amesteca bine, pentru a nu forma cocoloase. Se pune deoparte. Semintele de caju se prajesc intr-o tigaie cu un strop de ulei, apoi…
Din ingredientele mentionate rezulta aproximativ, 48 de coltunasi Wonton. Este posibil sa iasa o cantitate mai mare, in functie de cantitatea de umplutura folosita pentru fiecare. Din acest motiv, aluatul a fost…