-
Preparati coltunasii Wonton ca aici. Pe masura ce ii impaturiti, tineti-i in frigider sa nu se usuce prea tare.
-
Se pastreaza 2 cani de supa de pui, la temperatura camerei iar restul se aduce la fierbere, intr-o oala incapatoare. Se reduce focul la mediu si se introduc coltunasii. Dupa ce au dat in clocot, se adauga 1 cana de supa din cele 2 pastrate. Dupa al doilea clocot, se adauga cea de-a doua cana de supa. Dupa ce a dat din nou in clocot, fara a inchide focul, se scot coltunasii cu spumiera si se distribuie in bolurile de supa.
-
Se introduc in supa, taieteii si se fierb conform instructiunilor de pe pachet. In ultimul minut, inainte de a stinge focul, se introduc frunzele de varza chinezeasca. Se distribuie taieteii, varza si supa in boluri.
Se toarna cateva picaturi de ulei de susan, in fiecare farfurie si se poate servi.