-
Ingredientele pentru sos se pun intr-un castron si se amesteca bine, pentru a nu forma cocoloase. Se pune deoparte.
-
Semintele de caju se prajesc intr-o tigaie cu un strop de ulei, apoi se pun deoparte.
-
Ardeiul se taie fasii subtiri si se caleste 2 minute intr-o tigaie, cu un strop de ulei, dupa care se pune deoparte.
-
Puiul taiat fasii se caleste intr-o tigaie cu un pic de ulei, apoi se pune deoparte.
-
Se incinge wok-ul, se adauga usturoiul, ghimbirul si ceapa, toate tocate marunt. Se calesc cateva secunde pana incep sa miroasa placut.
-
Se adauga ardeiul calit, fasiile de pui, semintele de caju si buchetelele de brocoli. Se calesc toate timp de 1 minut, apoi se adauga sosul format mai devreme.
-
Se lasa la foc mic pana se ingroasa sosul, se asaza pe un platou si se serveste.