Rețete

Filtre active:
Spaniol
Din cantitatile mentionate rezulta 24 – 36 gogosi. Se preincalzeste cuptorul la 160 grade Celsius. Cu ajutorul unui mixer de mana se amesteca zaharul, uleiurile (atat cel solid cat si cel lichid) si praful…
Tapas (“capac” in spaniola) inseamna, de fapt, o colectie de gustari profund legate de cultura gastronomica spaniola. Orice poate fi tapas cu conditia sa fie adus impreuna cu o bautura alcoolica. De…
Se incinge o cana de ulei de masline intr-o tigaie. Se caleste ceapa, cu ¼ lingurita sare, la foc mediu, 4-5 minute. Se adauga cartofii, se acopera tigaia si se lasa sa se…
Usturoiul se taie foarte marunt. Caracatita se taie in bucati potrivite. Cartofii se fierb, astfel incat sa ramana fermi si se taie in cubulete potrivite. Se caleste usturoiul, la foc iute, 1 minut. Apoi, se…
Se aduc la fierbere 2 ½ cani de apa intr-o tigaie. Se pune orezul se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand toata apa este absorbita aproximativ 35…