-
Se curata pestele si se presara cu sare atat pe exterior, cat si in interior.
-
Pestele poate fi preparat intreg sau, daca este prea mare, se taie in felii groase.
-
Sosul se face amestecand toate ingredientele, mai putin biscuitii.
-
Se asaza pestele in tava cuptorului si se toarna 1/2 din cantitatea de sos, peste el.
-
Se presara deasupra 1/2 din cantitatea de biscuiti faramitati.
-
Se toarna putin din sosul ramas peste biscuiti, ca sa se inmoaie putin.
-
Acum se presara deasupra pestelui si restul de biscuiti.
-
Se incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius, apoi se reduce temperatura la 80 de grade Celsius si se lasa pestele in cuptor, timp de o ora.
-
In tot acest timp, o data sau de doua ori, cu o lingura se toarna sosul din tava peste peste. Daca sosul nu este suficient, se poate turna putin vin alb.
-
Preparatul este gata cand sosul arata ca o crusta deasupra pestelui.