Rețete

Filtre active:
Indian
Timpul mentionat include si prepararea chutney-ului de mango, 1 ora. Se caleste ceapa in ulei pana se inmoaie. Se lasa sa se raceasca putin. Se amesteca ceapa cu toate celelalte ingrediente, mai putin cele…
Laptele de aur este o parte importanta a remediilor medicale din India Antica, al carui secret a fost pastrat cu sfintenie, secole in sir. Se considera ca, insasi culoarea acestuia, are puteri…
Timpul mentionat nu include si timpul pentru marinarea carnii. Intr-un blender, se amesteca toate ingredientele mentionate la sectiunea Pasta pentru Masala, pana se formeaza o pasta fina. Cu aceasta pasta, se ung cuburile de…
Pulpele se taie cuburi si se pun deoparte. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun in cratita cu putin ulei, sa se caleasca. Cardamonul se scoate din pastai si se piseaza in…
Se amesteca toate ingredientele intr-un blender si se proceseaza pana se obtine o mixtura omogena. Acest sos se poate folosi atat ca dressing pentru salata dar si alaturi de feluri de mancare cu…
1. Se topeste zaharul in apa si se incalzeste la foc mic pana se obtine un sirop subtire 2. Se amesteca  branza cu faina si se formeaza niste batoane rotunjite, de marimea unui…
Timpul mentionat nu cuprinde si timpul de marinare al carnii. Acesta poate varia, in functie de varianta aleasa. intre 30 minute si 3-4 ore. Se grupeaza condimentele pe categorii: lemnoase si pudra. Buchetul lemnos…
Timpul mentionat nu cuprinde timpul de marinare al carnii. Usturoiul, ceapa, ghimbirul, mustarul si condimentele se maruntesc in mixer, apoi se adaga la iaurt si se amesteca bine. Se taie puiul in sferturi si…