-
Pulpele se taie cuburi si se pun deoparte.
-
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun in cratita cu putin ulei, sa se caleasca.
-
Cardamonul se scoate din pastai si se piseaza in mojar, impreuna cu chimenul si boabele de coriandru.
-
Se amesteca impreuna cu ghimbirul, boiaua, curry si foile de dafin si se toarna peste ceapa, in cratita.
-
Se amesteca bine.
-
Dupa ce ceapa a devenit usor aurie, se adauga bucatile de pulpe si se lasa pana cand carnea devine mata si alba. Se pune orezul basmati (inmuiat inainte in apa fierbinte) si 1- 2 cani cu apa sau supa de pui strecurata.
-
Se lasa sa fiarba totul pana cand orezul absoarbe toata zeama. Daca este necesar, se mai poate adauga apa sau supa de pui.
-
Spre sfarsit, se adauga stafidele, se mai lasa 5 minute si se stinge focul.
-
Deasupra se presara coriandru verde tocat si fulgi de migdale.