Rețete
Filtre active:
Fel principal
- 40 minute
- Mediu
Se pun taieteii la inmuiat in apa la temperatura camerei. Cand taieteii vor fi gata pentru preparare trebuie sa fie flexibili dar nu moi si plini de apa. Daca nu sunteti siguri…
- 45 minute
- Mediu
Se taie vinetele in cubulete.De la busuioc se folosesc numai frunzele spalate bine.Se taie pieptul de pui cubulete.fara a fi dezosat. Oasele dau curry-ului un gust mai bun.Se pune o oala mare…
- 30 minute
- Ușor
Scoicile in cochilie trebuie sa fie foarte proaspete. Cum se verifica acest lucru ? Cochilia (valvele) trebuie sa fie inchisa bine. Dupa ce stau o vreme pe uscat, au tendinta sa se deschida…
- 15 minute
- Ușor
Se amesteca alunele si nucile in blender apoi se adauga sare, 1 lingurita piper, scortisoara, ceapa, ulei de masline si menta. Se mixeaza ingredientele in blender pana se obtine o pasta…
- 180 minute
- Ușor
Se aduc la fierbere 2 ½ cani de apa intr-o tigaie. Se pune orezul se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand toata apa este absorbita aproximativ 35…
- 15 minute
- Ușor
Carnea de porc se marineaza cateva minute intr-o treime din sucul unui lime.Se incinge bine o tigaie. Se pun 2 linguri de apa si se adauga carnea de porc. Se amesteca repede…
- 30 minute
- Ușor
Se spala si se curata pestele apoi se freaca fiecare peste atat in interior cat si in exterior cu ulei si se presara cu sare si piper. Se freaca untul cu mararul, arpagicul…