Pastrav in folie la jar – Glšdstekt Forelle i Folie

Ingrediente Pastrav in folie la jar – Glšdstekt Forelle i Folie

Compozitie
  • 6 pastravi medii
  • 1/2 cana unt la temperatura camerei
  • 1 legatura marar proaspat taiat mare
  • 1/4 cana arpagic taiat mare
  • 1/4 cana frunze de patrunjel
  • cat este necesar ulei de rapita sau de masline
  • dupa gust sare si piper negru proaspat macinat

Mod de preparare Pastrav in folie la jar – Glšdstekt Forelle i Folie

Se spala si se curata pestele apoi se freaca  fiecare peste atat in interior cat si in exterior cu ulei si se presara cu sare si piper.

Se freaca untul cu mararul,  arpagicul si patrunjelul si se introduce acest amestec in fiecare peste apoi se inveleste in folie.

Daca il pregatiti afara la gratar se pun pastravii aproape de jar si se lasa sa se coaca 8-10 minute pe fiecare parte. Daca ii pregatiti acasa: se introduc in cuptorul preincalzit pentru 6-7 minute pe fiecare parte.

Se poate presara mararul tocat peste peste si este gata de servire.