Rețete

Filtre active:
Italian
Se fierb pastele in apa cu mai putina sare ca de obicei, conform indicatiilor de pe pachet, apoi se strecoara, se pun intr-un castron mare si se stropesc cu putin ulei de…
Se amesteca rucola, rosiile si mozzarella intr-un castron.Se stropeste cu vinegreta de busuioc, se lasa 10 minute la frigider apoi se poate servi. Vinegreta de busuioc Se pun toate ingredientele in blender. Se pulseaza…
Se topeste  la foc mic, jumatate din cantitatea de unt. Se caleste ceapa si maduva, in unt, 10 minute. Cand ceapa s-a inmuiat, se elimina cu ajutorul unei spumiere. In untul aromatizat, se caleste…
Se pune uleiul intr-o tigaie cu 20 gr de unt si se caleste ceapa taiata fin si bacon-ul taiat cubulete. Se adauga mazarea, cateva polonice de supa si  se lasa sa fiarba cam…
Se caleste ceapa cu o lingura de unt, pana devine aurie Se adauga orezul si se amesteca, pana isi schimba putin culoarea. Se toarna o  cana de vin si se amesteca la foc mic. Amestecand…
Se asezoneaza bucatile de carne cu sare si piper, pe ambele parti. Se dau apoi prin faina, avand grija ca faina sa nu fie in exces, dupa care se asaza pe o…
GnocchiMai multe despre istoria si superstitiile legate de gnocchi aici. Se aleg cartofi foarte sanatosi, se spala bine si se pun la fiert in coaja. Se fierb atat cat este necesar (aproximativ 1…
Umplutura Stafidele se hidrateaza in apa calda, 30 de minute. Se scurg, se taie bucati mici si se pun intr-un castron mare. Spanacul fiert se asaza intr-o cratita, la foc mediu si, fara apa,…