-
Se soteaza ciupercile in doua linguri de apa, la foc mediu, pana se inmoaie. Se acopera tigaia in care se soteaza ciupercile amestecand din cand in cand. Se dau deoparte de pe foc si se adauga sosul de spaghetti.
-
Se pun tofu si spanacul intr-un blender si se mixeaza de cateva ori, apoi se adauga restul de ingrediente cu exceptia foilor de lasagna si se mixeaza pana devine o pasta fina mai groasa.
-
Se preincalzeste bine cuptorul. Se pune jumatate din sosul cu ciuperci intr-o tava patrata. Se asaza trei randuri de foi de lasagna. Se toarna peste acestea jumatate din amestecul cu tofu. Se asaza alte trei foi de lasagna si se toarna peste ele restul de amestec de tofu.
-
Se aseza si ultimele 3 foi de lasagna si apoi se toarna restul de sos de spaghetti cu ciuperci.
-
Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor 30 de minute. Se indeparteaza apoi folia de aluminiu si se mai lasa sa se coaca inca 30 de minute descoperita.
-
Lasagna poate fi taiata mai usor daca este lasata sa se raceasca 15 minute.