Couscous cu stafide, mar si scortisoara

Ingrediente Couscous cu stafide, mar si scortisoara

Compozitie
  • 2 cani couscous
  • 2/3 cana stafide aurii
  • 1 cana fresh de portocale
  • 1 cana apa
  • 1 praf scortisoara macinata
  • 1 Mar curatat de coaja&samburi si ras
  • garnitura iaurt cu miere
  • garnitura fulgi de migdale prajite

Mod de preparare Couscous cu stafide, mar si scortisoara

  1. Se amesteca couscousul cu stafidele intr-un castron peste care se toarna sucul de portocale, apa si scortisoara. Se amesteca bine apoi se acopera cu un capac si se lasa 10 minute pana cand tot lichidul a fost absorbit. Cu o furculita se afaneaza couscousul.

  2. Se adauga marul ras, se amesteca apoi se imparte couscousul in castronele. Se adauga o lingura buna de iaurt cu miere, se presara cu fulgi de migdale si se serveste.