Rețete

Filtre active:
Desert
Se spala bine dovleacul. Se taie felii mai groase si se curata de samburi (poate fi taiat doar in jumatate si in timpul coacerii se formeaza o cantitate mai mare de sirop…
Blatul Prepararea blaturilor incepe cu decuparea din hartie de copt a 6 forme rotunde cu diametrul de 26 cm. Pentru a usura munca, se poate folosi drept contur baza formei de tort, dupa…
Se scot ouale de la frigider si se lasa la temperatura camerei, cateva ore. Se incalzeste cuptorul. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga treptat zaharul si la…
Pandispanul Se incalzeste bine cuptorul si se unge cu unt, apoi se presara cu faina o forma rotunda in care se va coace aluatul Se bat ouale intregi (preferabil cu mixerul, 5 minute). Se…
Cuptorul se incalzeste la 180 grade Celsius. Se spala merele si se scobesc in interior. Se tapeteaza o tava de cuptor cu hartie de copt, peste care se pun merele. Separat, intr-un castron, se…
Din cantitatile mentionate rezulta 24 fursecuri. Cuptorul se incalzeste la 175 grade Celsius. Se pregateste o tava. Se tapeteaza cu hartie de copt, unsa cu ulei. Intr-un castron mare, se omogenizeaza margarina cu…
Se preincalzeste cuptorul la 150 de grade Celsius. Se mixeaza 2-3 minute albusurile, apoi se adauga jumatate de lingurita rasa de zahar tos. Se repeta aceasta operatie de inca 2 ori, apoi se…
Pentru baza Se pun ingredientele intr-un blender si se mixeaza pana se obtine consistenta dorita. Se pune in forma de placinta. Umplutura Se curata curmalele de samburi. Se curata de coaja si seminte dovleacul si…
Se prepara maiaua intr-un castronel, amestecand 1 lingurita de zahar cu drojdia si 2 linguri de apa calduta.Dupa 10 minute, cand a crescut, maiaua se adauga peste faina. Adaugati apa calduta in…