Rețete

Filtre active:
Desert
Ingredientele mentionate sunt calculate pentru o forma de tarta cu diametru de 24 cm. Aluatul Faina, margarina taiata bucatele si sarea se pun intr-un castron. Se amesteca pana se obtine un aluat sfaramicios. Se…
Cuptorul se incalzeste la 200 grade Celsius. Stafidele se inmoaie in rom. Se dezgheata cele doua foi de placinta si se taie fiecare in 4. Se spala merele, se curata de coaja si se scot…
Crema de vanilie Se dizolva amidonul in 120 ml lapte; Restul de lapte se pune la fiert cu zaharul; se lasa sa dea un clocot, apoi se ia de pe foc. Se amesteca ouale cu…
Pentru inceput, se pregateste o forma cu pereti detasabili, de 24 cm diametru; se tapeteaza cu hartie de copt unsa cu unt. Se porneste cuptorul si se fixeaza la 200 de grade Celsius. Biscuitii…
Laptele de aur este o parte importanta a remediilor medicale din India Antica, al carui secret a fost pastrat cu sfintenie, secole in sir. Se considera ca, insasi culoarea acestuia, are puteri…
Din cantitatile mentionate rezulta 24 bucati.Timpul de lucru mentionat nu include perioada de intarire a bezelelor, de 3 ore. Se unge cu ulei un vas de sticla (22 x 33 cm). Se tapeteaza…
Intr-un castron mare se combina ingredientele uscate: faina, sarea si bicarbonatul. Intr-un castron mai mic se amesteca ingredientele umede: siropul de agave, ouale si vanilia. Se amesteca cele doua tipuri de ingrediente, se omogenizeaza,…
Se preincalzeste cuptorul la 190 grade Celsius. Se asaza migdalele intr-un singur rand in tava cuptorului, tapetata cu hartie de copt. Tot procesul dureaza 15 -20 minute dar migdalele vor fi intoarse…