Rețete

Filtre active:
Englezesc
Shepard’s Pie, preferata tuturor englezilor si nelipsita de pe masa irlandezilor de Ziua Sfantului Patrick, alaturi de paine din porumb si multa bere neagra. Exista un vechi proverb irlandez care spune ca,…
Intr-o tigaie, se incinge o lingura de ulei si se caleste carnea tocata, pana cand devine maronie. Se scoate din tigaie si se pastreaza intr-un alt recipient. In aceeasi tigaie, se incalzeste si…
Din cantitatile mentionate rezulta 24 fursecuri. Cuptorul se incalzeste la 175 grade Celsius. Se pregateste o tava. Se tapeteaza cu hartie de copt, unsa cu ulei. Intr-un castron mare, se omogenizeaza margarina cu…
Foaia de placinta Intr-un castron mare, se pun faina, untul si sarea. Se framanta repede amestecul, ca sa nu se incalzeasca prea tare, pana se transforma intr-un aluat sfarmicios. Se poate folosi mixerul electric,…
Pentru a evita folosirea zaharului optati pentru mere foarte dulci (Golden sau Ionatane) sau ajustati gustul dulce cu putina miere, dupa ce sosul a ajuns la temperatura camerei. Se poate renunta si la…
Se taie o bucata lunga de sase centimetri dintr-unul dintre cei doi castraveti.Restul de castravete si cel ramas se decojesc, se taie in cuburi mari si se pun in mixer. Se adauga celelalte…
Se spala fructele bine. Jumatate din ele se paseaza pana devin piure. Se amesteca frisca cu piureul de fructe. Se pun bezelele ca baza, se toarna deasupra piureul de fructe cu frisca si se…