Rețete

Filtre active:
Englezesc
Cartofii se curata si se taie cuburi. Se curata si se toaca marunt ceapa si morcovul. Pestele se taie fasii. Se extrage sucul din lamaie. Se incinge cuptorul. Se pun cartofii la fiert in apa cu sare…
Se toaca ceapa alba si ceapa rosie mai mare, ca pentru o supa de ceapa. Intr-o oala incapatoare, se topeste untul impreuna cu 4-5 linguri de ulei de masline. Se pune ceapa tocata la…
Se bat ouale cu telul sau mixerul, mai intai cu sare si apoi cu laptele. Se adauga faina, se mai bate putin, sa se amestece bine si se lasa la odihnit cel…
Untul si uleiul se incalzesc intr-o cratita. Se caleste ceapa in amestecul de unt si ulei, pana se inmoaie. Se adauga usturoiul si ghimbirul si se calesc 1 minut. Se adauga morcovul. Se…
Dupa ce cartofii au fost curatati, se taie cubulete si se pun la fiert in apa fierbinte, cu un praf de sare. Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, uleiul si foile…
Se caleste ceapa in unt timp de 1-2 minute. Se adauga prazul (doar partea verde) si morcovul si se calesc timp de 5 minute. Se adauga canea de vita si se amesteca, pana…
Se spala toate fructele si se taie in bucati mai mici daca sunt prea mari. Se pun intr-o tigaie si se incalzesc la foc mic pana lasa suc. In interiorul fiecarui castronel (adanc…