Rețete

Filtre active:
Englezesc
Aluatul Se framanta margarina data prin razatoare cu zaharul, oul si nucile macinate, faina si putina sare. Dupa care se lasa la odihnit pentru 1 ora, la rece. Umplutura Se curata merele, se…
Muschiul de vita se da cu sare si piper si se prajeste la foc iute, pe toate partile (cam 2 min pe fiecare parte), in unt si ulei. Se caleste o ceapa,…
Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius.Se pun 4 cotlete intr-o cratita sau o tava adanca, se acopera cu jumatate din cantitatatile de ceapa, morcovi si sare. Se adauga piper, dupa gust….
Intr-un castron se amesteca faina, praful de copt, sarea si piperul. Se adauga laptele si oul si se amesteca, pana amestecul devine moale si cremos. Se lasa aluatul la odihnit, 20 minute. Cartofii se…
Se incinge cuptorul, la 190°C. Cele 4 oua se pun intr-o cratita cu apa, la foc mediu. Cand apa a dat in clocot, se fierb 7 minute. Se scot din cratita si se trec…
Mic dejunul englezesc este o masa copioasa si extrem de consistenta.Exista doua variante: cu oua ochiuri sau jumari. Pentru iahnia de fasole se incinge o lingura de ulei intr-o craticioara. Se caleste ceapa…