Supa Brown Windsor

Ingrediente Supa Brown Windsor

Compozitie
  • 25 gr unt
  • 1 praz (doar frunzele taiate)
  • 1 morcov mic taiat cubulete
  • 300 gr rasol de vita fara os taiat cubulete
  • 1 lingura faina
  • 1,5 l supa de vita strecurata
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 2 foi dafin
  • 1 legatura patrunjel proaspat taiat marunt

Mod de preparare Supa Brown Windsor

  1. Se caleste ceapa in unt timp de 1-2 minute.

  2. Se adauga prazul (doar partea verde) si morcovul si se calesc timp de 5 minute.

  3. Se adauga canea de vita si se amesteca, pana se prajeste putin.

  4. Faina se indoaie cu putina supa de vita, ca sa se obtina un amestec de consistenta unei paste mai groasa decat smantana.

  5. Se adauga amestecul obtinut si restul de supa peste carne, dupa care se aduc la fiert.

  6. Se pun intr-un saculet de tifon patrunjelul uscat, cimbrul uscat si foile de dafin, se acopera oala si se fierbe la foc mic pentru 2 ore, amestecand din cand in cand.

  7. Se scoate saculetul cu condimente, se paseaza bine legumele si se servesc cu patrunjel proaspat din belsug.