-
Se taie pieptul de pui in cubulete si se prajeste in tigaie fara ulei.
-
Intr-o tigaie mai mica se incinge uleiul si se soteaza ceapa 3 minute pana se inmoaie.
-
Se adauga pasta de curry, piureul de rosii, vinul, frunza de dafin si sucul unui jumatati de lamaie.
-
Se lasa sa dea in clocot fara sa se acopere tigaia, timp de 10 minute, la foc mic.
-
Sosul rezultat se strecoara si se lasa la racit.
-
Caisele confiate se transforma in piure cu ajutorul unui blender sau robot de bucatarie.
-
Se omogenizeaza piureul de caise cu sosul care s-a racit intre timp si cu maioneza.
-
Se bate smantana cu mixerul pana se intareste si se adauga in maioneza.
-
Daca este necesar, se adauga inca putina zeama de lamaie.
-
Se adauga bucatile de pui si se servesc decorate cu untisor.