Tarta cu cirese si caise

Ingrediente Tarta cu cirese si caise

Compozitie
  • 2 cani faina
  • 1/2 lingurita sare de mare
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/2 cana sirop de agave
  • 2 oua
  • 1 lingura extract de vanilie
  • 1/2 cana cirese fara samburi
  • 1/2 cana caise fara samburi, taiate sferturi

Mod de preparare Tarta cu cirese si caise

  1. Intr-un castron mare se combina ingredientele uscate: faina, sarea si bicarbonatul.

  2. Intr-un castron mai mic se amesteca ingredientele umede: siropul de agave, ouale si vanilia.

  3. Se amesteca cele doua tipuri de ingrediente, se omogenizeaza, apoi se adauga fructele.

  4. Aluatul se toarna intr-o forma rotunda sau patrata, unsa cu ulei.

  5. Tarta se coace in cuptor, la 163 grade Celsius, 30-40 minute, pana devine brun-aurie si trece testul scobitorii.

Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se poate servi.