1. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc, se pun pe foc la bain-marie aproximativ 7 minute, pana se ingroasa si se adauga treptat vinul. Se lasa crema la racit.
2. Se incorporeaza mascarpone amestecandu-se cu putere, de preferat fara mixer, cu o paleta sau o lingura de lemn. Se adauga si frisca (batuta in prealabil), amestecandu-se cu grija de jos in sus.
3. Crema se pastreaza in frigider pana cand se asambleaza prajitura.
4. Se pregateste cafeaua. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu vinul de Marsala/Lacrima lui Ovidiu.
5. Se inmoaie piscoturile in cafeaua amestecata cu vin. Se introduc cu partea cu zahar in jos si se tin 2 secunde. Se asaza primul strat de piscoturi, intr-o tava (pe orizontala sau verticala).
6. Se adauga jumatate din crema. Se pune apoi cel de-al doilea strat de piscoturi, in directia opusa fata de primul strat. Se pune restul de crema deasupra si se niveleaza.
7. Se pudreaza cu cacao si se da la rece.