Rețete

Filtre active:
Aperitiv
Se amesteca ciupercile spalate si curatate, cu 2 linguri de ulei de masline si restul condimentelor intr-un bol. Se lasa 10 minute sa se marineze. Se incing intr-o tigaie, la foc mediu, restul…
Se amesteca toate ingredientele intr-un castron. Se serveste cu crackers (biscuiti sarati, crocanti), paine raw de seminte sau paine integrala
Ciupercile se curata si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se toaca marunt si se caleste in margarina sau in ulei. Cand ciupercile au fiert, se scurg bine si se trec…
In Grecia Stirul (Amaranthus Retroflexus) nu lipseste de pe masa mai ales in timpul verii.Prepararea este foarte simpla si rapida. Se spala stirul bine sub jet de apa rece Sa rup cu mana in…
Se incinge cuptorul la 220 C. Se spala legumele, se usuca si apoi se taie in felii. Varful cu frunzulite al ridichilor se pastreaza pentru decor. Intr-o piulita se pun frunzele…
Se pune untul in cratita si inainte de a se topi complet se adauga orezul si se amesteca bine. Se tosteaza (prajeste) orezul timp de cateva minute, amestecand continuu. Se adauga nautul, apoi…
Se pun frunzele de porumb la inmuiat in apa clocotita, timp de 30 de minute, pana devin moi si pliabile. Se scot apoi din apa si se sterg bine cu un prosop. Intre…
Intr-o tigaie, poate sa fie si normala nu neaparat wok, se adauga ouale batute si se formeaza o omleta nu compacta, ci franjuri, dar nu foarte mici. Omleta astfel formata se strange…
1. Se storc cele doua lamai, se strecoara sucul, apoi se mixeaza cu uleiul de masline, sare si piper. 2. Se taie carnea in felii foarte subtiri si se toarna sosul deasupra. 3. Decorati…