Ciuperci la tigaie

Ingrediente Ciuperci la tigaie

Compozitie
  • 600 gr ciuperci proaspete (orice soi)
  • 2 cepe mici taiate julienne
  • 4 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2-3 ramurele cimbru uscat
  • 1 lingurita sare de mare
  • dupa gust piper negru proaspat macinat
  • decor frunze de rozmarin

Mod de preparare Ciuperci la tigaie

  1. Se amesteca ciupercile spalate si curatate, cu 2 linguri de ulei de masline si restul condimentelor intr-un bol. Se lasa 10 minute sa se marineze.

  2. Se incing intr-o tigaie, la foc mediu, restul de 2 linguri de ulei si se soteaza ceapa, 2-3 minute, apoi se adauga ciupercile, se reduce focul si se lasa, impreuna cu ceapa, inca 8-10 minute, pana se reduce lichidul.

  3. Se pot servi ca aperitiv, garnitura sau fel de mancare principal, decorate cu frunze proaspete de rozmarin.