Rețete

Filtre active:
Supă / Ciorbă
Se incinge uleiul intr-o cratita mare, la foc mic. Se pune usturoiul si se caleste 30 secunde apoi se stinge cu supa si se adauga feliile de telina, dovleacul si supa…
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se soteaza ceapa si usturoiul. Se adauga cartoful dulce, fasolea, ardeii rosii, granulele de soia, rosiile si celelalte condimente cu exceptia sofranului. Se lasa la foc iute…
Se taie o bucata lunga de sase centimetri dintr-unul dintre cei doi castraveti.Restul de castravete si cel ramas se decojesc, se taie in cuburi mari si se pun in mixer. Se adauga celelalte…
Se pun feliile de paine intr-un castron, acoperindu-le cu apa, sa se-nmoaie. Se spala si se curata toate legumele, dupa care se pun deoparte cate jumatate din castraveti, ceapa si cei doi ardei. Se…
Se decojeste castravetele. Se extrage sucul lamaii. Se curata usturoiul. Se pastreaza o treime de castravete. Restul castravetelui se taie in doua, se curata de seminte si se taie marunt. Se paseaza cuburile…
Se dizolva pasta miso in 4 linguri de apa fierbinte. Se pun toate ingredientele, cu exceptia ultimelor doua, într-o oala si se dau în clocot. Se reduce apoi focul si se…
Se lasa nautul la inmuiat peste noapte. Se scurge de apa a doua zi, se presara bicarbonatul peste el si se lasa asa, 1 ora. Se freaca bine nautul, apoi se clateste de 4-5…
Se pune la inmuiat bobul in apa rece, cu, cel putin, o zi inainte. Se pun nautul, graul si fasolea, separat, la inmuiat, macar pentru 12 ore. In oala in care este nautul,…
Uleiul se incalzeste intr-o oala. Se prajesc ceapa, ceapa verde si usturoiul. Se adauga cartofii. Se lasa totul la calit timp de 10 minute, la foc redus. Se adauga cimbrul si supa si…
Se deschide berea si se lasa sa rasufle cel putin 2 ore. Se prajeste putin faina in unt. Peste faina prajita se adauga berea. Se adauga scortisoara si zaharul, dupa gust, si se…