Supa miso

Ingrediente Supa miso

Compozitie
  • 3 cani apa
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingurita ulei brun de susan
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • 1/2 cana varza chinezeasca taiata fideluta
  • 1 morcov taiat julien
  • 3 ciuperci shiitake proaspete taiate fasiute subtiri
  • 1/2 tulpina telina tocata
  • 2 cepe verzi tocate
  • 1 1/2 lingura pasta miso
  • 4 linguri apa fierbinte
  • dupa gust piper negru proaspat macinat

Mod de preparare Supa miso

  1. Se dizolva pasta miso in 4 linguri de apa fierbinte. Se pun toate ingredientele, cu exceptia ultimelor doua, într-o oala si se dau în clocot. Se reduce apoi focul si se fierbe inca 5 minute.

  2. Se adauga mixtura de miso si se amesteca bine.

  3. Se adauga ceapa verde.

Nota: In acest tip de supa se mai pot folosi in orice combinatie: praz, fasole verde, muguri de fasole, cartofi, ardei grasi, bame etc.