Rețete

Filtre active:
Japonez
Tofu se prajeste in ulei incins, prin scufundare, timp de 3-4 minute, pana se obtine o culoare galbuie pe toate laturile. Tofu prajit se pune pe o hartie absorbanta, pentru a se…
Se spala orezul de mai multe ori, pana cand apa ramane limpede. Se fierbe la foc mic, in 500 ml apa usor sarata, timp de 7-8 min. Cand apa a scazut,…
Se pune carnea intr-un castron si se amesteca cu ceapa, ghimbirul, usturoiul, oul, 1 lingura de faina, 1 lingurita de zahar si sosul de soia. Se incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius…
Se fierb taiteii dupa indicatiile de pe ambalaj. Intai se prepara ceaiul verde. Se amesteca cu sosul sukiyaki si se fierbe 10 minute, la foc mic. Se amesteca faina si praful de copt….
Se dizolva pasta miso in 4 linguri de apa fierbinte. Se pun toate ingredientele, cu exceptia ultimelor doua, într-o oala si se dau în clocot. Se reduce apoi focul si se…
Se spala pulpele, se scurg si se sterg prin tamponare cu prosoape de hartie. Folosind un cutit ascutit, se practica 2-3 incizii, pe fiecare pulpa. Aceste incizii fac ca pulpele sa…