Rețete

Filtre active:
Japonez
Tofu se prajeste in ulei incins, prin scufundare, timp de 3-4 minute, pana se obtine o culoare galbuie pe toate laturile. Tofu prajit se pune pe o hartie absorbanta, pentru a se…
Se spala orezul de mai multe ori, pana cand apa ramane limpede. Se fierbe la foc mic, in 500 ml apa usor sarata, timp de 7-8 min. Cand apa a scazut,…
Se fierb cartofii, pana cand poate intra furculita in ei. Ceapa, cartofii, carnea taiata foarte subtire si morcovii se pun in tigaie, la foc mic, fara pic de ulei. Atentie, toate legumele…
Se pune carnea intr-un castron si se amesteca cu ceapa, ghimbirul, usturoiul, oul, 1 lingura de faina, 1 lingurita de zahar si sosul de soia. Se incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius…
Se fierb taiteii dupa indicatiile de pe ambalaj. Intai se prepara ceaiul verde. Se amesteca cu sosul sukiyaki si se fierbe 10 minute, la foc mic. Se amesteca faina si praful de copt….
Se dizolva pasta miso in 4 linguri de apa fierbinte. Se pun toate ingredientele, cu exceptia ultimelor doua, într-o oala si se dau în clocot. Se reduce apoi focul si se…
Se spala pulpele, se scurg si se sterg prin tamponare cu prosoape de hartie. Folosind un cutit ascutit, se practica 2-3 incizii, pe fiecare pulpa. Aceste incizii fac ca pulpele sa…
Intr-un bol, se amesteca mierea, zaharul si ouale. Se adauga faina, praful de copt si se amesteca bine, apoi se da bolul la frigider cca 15 minute. Se adauga cate 1/2 lingura de…
Taieteii Taieteii se fierb 3 minute intr-o oala cu apa clocotita. Se spala sub jet de apa rece si se scurg de doua ori apoi se pun deoparte. Sosul de soia cu lamaie Intr-un castron mare…