-
Intr-o tigaie mare, se aduce la fierbere supa de pui.
-
Intre timp, se pun intr-un blender rosiile, usturoiul, ceapa, ardeii iuti opariti, impreuna cu putina supa, atat cat sa se obtina consistenta unui piure.
-
Intr-o tigaie separata, se incalzeste 1 lingura de ulei de porumb, se adauga piureul si se lasa cam 15 minute la foc mediu. Din cand in cand se mai amesteca.
-
Se adauga supa de pui dupa ce a dat in clocot, se lasa sa mai fiarba impreuna inca 15 minute si se sareaza dupa gust.
-
Se taie tortillele in fasii de 5 cm., se prajesc in ulei incins pana devin crocante si se pun pe un platou acoperit cu prosop de hartie, pentru a se elimina excesul de ulei.
-
Se pune supa in farfurie si se adauga tortillele prajite. Feliile de avocado, smantana, fasiile/rondelele de ardei iute si soriciul/ cubuletele de pui se servesc in boluri separate pentru ca fiecare sa-si asezoneze supa dupa gust.