Rețete

Filtre active:
German
Se cerne intr-un castron faina si se face in centru o adancitura. Se freaca drojdia impreuna cu o parte din laptele caldut si o lingura de zahar, apoi se toarna in adancitura. Se…
Aluatul de placinta Pentru aluatul de placinta, se cerne faina intr-un castron si se amesteca cu sarea. Se adauga 50 gr unt la temperatura camerei. Se framanta usor, pana cand se obtine un…
Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina o forma cu diametrul de 21-23 cm. Intr-un vas de mixer, se amesteca faina cu zaharul,…
Ciolanul se fierbe circa 15 minute. Soricul ciolanului, oparit in prealabil, se cresteaza in patratele. Sarea, usturoiul, piperul si chimenul se dau la blender, dupa care se freaca bine ciolanul, pe toata suprafata,…
Uleiul se incalzeste intr-o oala. Se prajesc ceapa, ceapa verde si usturoiul. Se adauga cartofii. Se lasa totul la calit timp de 10 minute, la foc redus. Se adauga cimbrul si supa si…
Se deschide berea si se lasa sa rasufle cel putin 2 ore. Se prajeste putin faina in unt. Peste faina prajita se adauga berea. Se adauga scortisoara si zaharul, dupa gust, si se…
Cu o zi inainte, se marineaza carnea de caprioara. Intr-o tigaie mare sau o oala, se topeste 1 lingura de unt, la foc mic. Se adauga morcovii, telina, ceapa si usturoiul. Se soteaza…
Se incalzeste cuptorul la 375 grade Celsius. Se unge o forma rotunda de 23 cm in diametru si se tapeteaza cu hartie de copt. Se unge si aceasta cu ulei. Se…
Cartofii se fierb, apoi se paseaza, se amesteca bine cu faina si sarea, pana cand se obtine o coca. Se adauga 3 linguri de apa sau un ou. Aluatul se imparte in 12…