Supa de bere – Biersuppe

Ingrediente Supa de bere – Biersuppe

Compozitie
  • 1 1/2 lingura faina
  • 3 1/2 linguri unt
  • 1 litru bere
  • 1 praf scortisoara
  • 2 galbenusuri
  • 1/2 cana plus 1/2 lingura lapte
  • 4 felii paine prajita
  • dupa gust zahar, branza rasa

Mod de preparare Supa de bere – Biersuppe

  1. Se deschide berea si se lasa sa rasufle cel putin 2 ore.

  2. Se prajeste putin faina in unt. Peste faina prajita se adauga berea.

  3. Se adauga scortisoara si zaharul, dupa gust, si se aduce la fierbere.

  4. Se bat galbenusurile cu laptele, dupa care se adauga in berea fierbinte, luata de pe foc. Se amesteca pana se incorporeaza bine.

  5. Se strecoara supa si se serveste cu feliile de paine prajita si branza rasa.