Rețete

Filtre active:
Supă / Ciorbă
Se pune pe foc supa de pui strecurata, in care se adauga pastele si se fierb “al dente”. Se bat ouale, se adauga parmezanul, patrunjelul si condimentele si se amesteca bine. Se adauga…
Se dau pe razatoarea mare morcovul si sfecla. Se toaca marunt ceapa. Se calesc toate in uleiul incins timp de 5 minute. Se adauga rosiile date pe razatoare si se mai fierbe inca…
Se desfac cateii de usturoi din capatana fara a-i decoji. Intr-o craticioara, se aduce la fierbere o cana de apa. Se adauga cateii de usturoi si se lasa sa fiarba 1 minut. Se…
Se caleste ceapa taiata marunt in unt sau in ulei pana devine sticloasa si, inainte de a incepe sa se prajeasca, se presara faina. Se stinge cu 1,5 litri apa, se condimenteaza…
Fasolea, inmuiata in prealabil cel putin 2 ore, se pune la fiert si dupa ce da cateva clocote, se schimba apa cu alta apa tot fierbinte. Se adauga morcovul, albitura si ceapa…
Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert. Se adauga orezul ales si spalat. Pestele se taie in 6 bucati si cand zarzavatul este aproape fiert, se pune in oala. Pestele fierbe…
Legumele se spala, se toaca marunt sau se dau pe razatoare si se pun la fiert pentru 15 minute. Cat timp fierb legumele, se pregatesc perisoarele. Se spala si se usuca orezul. Carnea se…
Se iau burta si piciorul de vitel, se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pana devin albe. Se fierb intr-un clocot, apoi, apa in care au fiert se…
Se prepara o supa de peste utilizand primele 5 ingrediente.Intai, se fierb legumele, 20 de minute, apoi se adauga pestele si se fierbe 10 minute. Nota: Pestele fierbe foarte repede. Intotdeauna,…
Sa ridice doua degete, cine a racit in copilarie, iar mama sau bunica nu i-a preparat o supa de pui „ca sa se faca bine”.Variante sunt cu miile cu taietei, fara taietei…