Rețete

Filtre active:
Aperitiv
Se coc vinetele si ardeii. Vinetele se curata, se presara cu sare si si lasa la scurs, apoi se curata si se toaca la fel ca pentru salata de vinete. Gogosarii se…
Vinetele se spala foarte bine si se usuca. Se inteapa cu o furculita, lasand loc aburilor si lichidului sa se scurga. Varianta 1-Vinete coapte in cuptor Cuptorul se incinge la 180 grade Celsius. Tava cuptorului…
Vinetele se spala foarte bine si se usuca. Se inteapa cu o furculita, lasand loc aburilor si lichidului sa se scurga.Se coc la cuptor sau pe aragaz (vezi aici) Prepararea salatei Vinetele se curata…
Reteta si ingredientele pentru sosul Hollandaise se gasesc aici.Timpul afisat contine si timpul alocat pentru prepararea sosului Hollandaise. Se iau chiflele, se taie in jumatate, se elimina miezul si se pun intr-o tigaie….
In Georgia, Khinkali sunt la fel de comune ca pizza sau hamburgerul in Vest. Exista numeroase restaurante numite “sachinkle” care servesc o varietate impresionanta de Khinkali alaturi de o bere…
Ingredientele sunt calculate pentru doua persoane. Pentru a forma un sandwich se impart cantitatile in jumatate. In continuare vom prezenta formarea unui sandwich si cantitatile aferente. Se prajesc usor 3 felii de paine. Se…
Daca se folosesc si ciuperci uscate, acestea se pun la inmuiat in apa calda. Pana cand se inmoaie ciupercile se calesc in unt (la foc mic) ceapa si prazul, aproximativ 10 minute, pana…
Pentru un fel de mancare de post se poate inlocui untul aromat cu ulei de masline condimentat cu tarhon. Intr-o oala de supa se aduc la fierbere 2 litri de apa. Cand apa a…